Glidskydd

Vi har glidskydd till stege i Gävle och Gävleborg med omnejd för omedelbar leverans och installation!
Glidskydd för stegar är en viktig säkerhetsfunktion som hjälper till att förhindra olyckor och skador vid arbete på höga höjder. Det är särskilt viktigt att använda glidskydd när du arbetar på en steg som är placerad på en sluttande yta eller när du arbetar i våta eller hala förhållanden.
Glidskydd för stegar är utformade för att enkelt fästa på stegen och kan justeras för att passa olika typer av stegar. De är vanligtvis tillverkade av starka och hållbara material, såsom rostfritt stål eller aluminium, och är utformade för att hålla länge.
Glidskydd för stegar finns i olika typer och modeller, inklusive gummifötter, halkfria stegkliv, glidskyddsskor och ramper. Dessa produkter ger extra stabilitet och stöd för stegen och minskar risken för att stegen ska glida eller välta.
Att investera i glidskydd för stegar är en enkel och kostnadseffektiv lösning för att öka säkerheten vid höghöjdsarbete. Genom att använda glidskydd för stegar kan du minska risken för olyckor och skador, vilket kan leda till färre försäkringsanspråk, färre sjukdagar och en ökad produktivitet på arbetsplatsen.